SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink részletein dolgozunk. Amint elérhetővé válik valamelyik, annak a részleteit közzétesszük itt és a közösségi oldalainkon is: LinkedIn-en, Facebook-on és Instagram-on.

Tudományos megalapozottságú

Fenntartható

Mérhető

Értékteremtő

Élményalapú

Környezettudatos

Miért érdemes együtt dolgoznunk?

Mert nem tudhatod, hogy a nálunk megszerzett tudásra mikor lesz szükséged az életben, a sportban, vagy a munkádban

Mert a tudást, amit átadunk, abban valós és eredményes gyakorlati tapasztalataink vannak

Mert segítünk abban, hogy jobban megismerd önmagadat és az utat, amit az életedben és a sportban be szeretnél járni

Mert abban is tudunk segíteni, hogy megtaláld azt a sportot, amire igazán vágysz, de még nem kezdted el, vagy hogy motivált maradj a jelenlegi sportodban, azonban nem kell feltétlenül versenyszerűen űznöd azt

Mert holisztikusan látjuk az életet és benne a jóllét jelentőségét: kiemelt szerepe van a sportnak, az aktív életnek, a mentális jóllétnek, míg az élet többi területe a munka mellett szintén jelentőséggel bír

Mert az értékekre, hatékonyságra, gyakorlatiasságra, valós eredményekre, tudományos megalapozottságra, struktúrára és egyensúlyra helyezzük a hangsúlyt

Janota Zoltan
gonda_helga_2023

STRESSMASTER

Stressmaster International magyaroszági képviselői, „Associates”-ei vagyunk. 

A Stressmaster International-t James Petersen, Ph.D. pszichológus alapította, aki a stresszkezelés területén egy olyan egyedülálló Stress Mastery Programot dolgozott ki, amit a világ számos nagyvállalatánál bizonyítottan hatékonyan alkalmaznak, és – nem utolsó sorban – a program részét képező Stress Mastery Questionnaire (SMQ) pedig olyan stresszfelmérő eszköz, amelyet az Amerikai Stresszkutató Intézet tanúsított.

A program abban nyújthat segítséget, hogy, akik kitöltik az SMQ kérdőívet, megértik, hogy milyen hatással van rájuk a stressz testileg és érzelmileg. A résztvevők megtanulhatják, hogyan kezeljék és uralják a stresszt a csúcsteljesítmény, a jobb egészség és a kiváló életminőség érdekében. 

A kérdőív eredményét egyénileg (coaching ülés), vagy csoportos formában (a pszichológiai biztonság megtartása mellett) is ki tudjuk értékelni és egyéni cselekvési tervet tudunk kialakítani.

A Stress Mastery elemzés három fő területen nyújt információt arról, hogy a stressz hogyan hat ránk:

  • Stresszre figyelmeztető jelek – Olyan viselkedés minták és attitűdök, amely gyakran a külső és belső stresszt is tükrözi. 
  • Stresszorok – Olyan kiváltó tényezők, például emberek és események, amelyek gyakran stresszreakciót váltanak ki. 
  • Stresszhatások – A stressz fizikai és érzelmi hatásai.

„Don't Just Manage Stress. Master it” – „Urald a stresszt, ne csak kezeld!”

Mi ebben tudunk támogatni.